De Flyvende Føl

De Flyvende Føl


Rideundervisning en gang om ugen for de 6-9 årige.
Undervisningen omfatter både baneridning og turer på Fælleden. Barnet får selv mulighed for at sadle op og strigle ponyen før start, men der er altid hjælp at få i stalden af vores søde børn og voksne.

I øjeblikket er alle vores følhold fyldt op, men vi har en venteliste, som I kan skrive jeres børn op på ved at sende en e-mail. Vi skal bruge barnets navn og fødselsdato samt jeres mail og telefonnummer.

Opskrivning til venteliste kan ske på mail: rideklubben-flyvendefol@ridevenner.dk.

Vær opmærksom på, at vi kun har føl-hold i weekenderne.

Vi prioriterer det tætte forhold til hestene, og derfor skal børnene møde et kvarter før ridetimen for at ønske hest, strigle og sadle op. Men der er altid nogen til at hjælpe i starten!

Vi har hjelme, I kan låne, men det går også fint med en cykelhjelm. Tag gerne et par støvle eller sko med hæl på – men ingen snørebånd! Lange bukser og tøj der kan tåle at blive beskidt.

Når dit barn skal i 4. klasse, er det ikke længere muligt at være flyvende føl. Hvis jeres barn skal fortsætte, skal det meldes ind i klubben – det sker via Borger.dk.
Hvis jeres barn er skrevet op på ventelisten, vil det automatisk blive slettet herfra.

Pris

Det koster 400 kr. om måneden at være følbarn, og betalingen skal være os i hænde den 20. i måneden før. For betalingsmuligheder se ”Priser og betaling”.