Klubben

Klubben


Vi er en unik og spændende fritids- og ungdomsklub i København. Vi er en del af den selvejende klynge Lumix med driftsoverenskomst med Københavns kommune. Klubben er et tilbud for børn og unge mellem 10 og 17 år med interesse for heste, ridning og udeliv. Vi ligger på Islands Brygge lige op til den skønne Amager Fælled. Vi gør meget ud af at bevæge os i det daglige. Det er helt naturligt, da vi ikke har de store indendørsfaciliteter, til gengæld er der meget uderum. Vi er stort set hele tiden i fysisk bevægelse, når vi rider, passer hestene, fodrer, spiller bold osv. Her er der plads til forskellighed, og vi har et stærkt fællesskab og er ikke bange for at få skidt under neglene. Hos os vil du hurtigt føle dig velkommen, da vi hele tiden hjælper hinanden. 

Vores børn og unge er her på meget skiftende tidspunkter og med forskellige formål. Nogle ønsker blot at passe deres “passehest”, andre er meget sociale i vores klubrum/rytterstuen, og andre har mest lyst til at komme, når de skal ride. Dette skaber en meget fleksibel klub, hvor den enkelte frit kan vælge, hvorledes vedkommende vil bruge sin tid.

Klubbens medlemmer, med undtagelse af ungdomsklubmedlemmer, får en ugentlig ridetime, der er inkluderet i kontingentet, som opkræves via Forældrebetalingen. Ekstra faste ridetimer kan aftales mod betaling til rideklubben. Når jeres børn kommer i 8. klasse, flyttes de automatisk over i ungdomsklubben, som er kontingentfri, men de betaler 300 kr. om måneden for at ride en gang om ugen. UK’erne betaler direkte til rideklubben, så I skal være opmærksomme på, at I ikke får opkrævning fra Forældrebetalingen.

Forældreinddragelse 

Klubben prioriterer forældrekontakten, og vi opfatter børnenes forældre som en ressource. Derfor er forældre meget velkomne i klubben.

Vi afholder et årligt forældremøde med valg til forældrerådet. Vi afholder også informationsmøder for forældre til nye klubbørn. Derudover har vi brug for aktive forældre i forbindelse med arrangementer – bl.a. til kagebagning til sommerfesten, indsamling af udstyr til loppemarkeder og andre aktiviteter. 

Hvis du eller dit barn overvejer at starte i klubben, er det bedste at komme ud og besøge os og hestene, så vil vi gerne fortælle mere!