Praktisk information

Praktisk information

Vi ved, at det som oftest kun er et enkelt barn fra hver klasse, der starter i klub hos os, hvilket betyder, at nogle børn skal til at transportere sig selv fra en del af København ud til os på Islands Brygge. Træn gerne vejen et par gange med dit barn og tal med os, hvis der er noget i den forbindelse, vi skal være særligt opmærksomme på i starten.

Ridetimerne fordeler vi med de yngste børn tidligst på eftermiddagen og de ældre børn senere. På hverdage har vi ridetimer fra kl. 15 -19. Alle klubbørn har adgang til en ugentlig ridetime. Man har mod betaling på 200 kr. om måneden mulighed for at få en ekstra ugentlig ridetime. Resten af tiden i klubben går med aktiviteter omkring hestene, samt leg mellem børnene og de unge (eks. rundbold, hestelege på banen mv.)
Vi har bevidst fravalgt et elektronisk ”tjek ind system” – her siger vi pænt god dag, når vi kommer i klubben både til børn og voksne, ligesom vi siger pænt farvel, når vi går hjem igen.

De voksne i klubben indgår i alle aktiviteterne mellem børn og heste, det betyder også, at vi ikke altid har mulighed for besvare telefonen, når den ringer eller har mulighed for i løbet af dagene at følge med på spørgsmål på forældregruppen på Facebook.
Man bruger mange kræfter, når man rider, arbejder med og omkring hestene og leger. Derfor er det en god ide at pakke en ekstra madpakke/nogle sunde snacks til jeres barn, som de kan spise i løbet af eftermiddagen, når de er på klubben.

Man bliver beskidt af at muge ud og nusse omkring hestene. Det betyder, at praktisk påklædning er en god ide. Så hav gerne tøj med, der må blive beskidt. Ligesom et par gummistøvler er gode at have. Af sikkerhedsmæssige årsager skal det fodtøj, som børnene rider i, være uden snørebånd.

Der er lånehjelme, så ingen børn rider uden ridehjelm.

Vi har omklædningsfaciliteter, hvor alle klubbørn får tildelt et skab til deres tøj, taske og ridetøj.