Erstatningstimer

Erstatningstimer

Hvis man er forhindret i at komme til sin sædvanlige ridetid, skal man melde afbud senest kl 12 på dagen ridetiden afholdes*. Så er der mulighed for, at et andet barn kan udfylde den tomme plads. Bemærk dog, at såfremt I allerede i god tid ved, at jeres barn ikke kan komme en given dato, må I meget gerne melde dette ud. Afbud kan ske enten i Ridevenner Ridelogistik gruppen eller ved mundtlig levering på klubben.

*Til ridetider i weekenden skal der senest meldes afbud dagen før.

Såfremt man har meldt afbud i ordentlig tid, har man mulighed for at få en erstatningstime. Hvis ikke man har meldt afbud, er ridetimen gået tabt! Aftale om erstatningstimer kan også ske i Ridelogistik gruppen eller på klubben. Man kan altid spørge, hvornår der er ledige pladser på et hold, som passer til barnets niveau.

Som udgangspunkt skal erstatningstimer afholdes indenfor samme måned, da vi ellers ikke kan holde styr på hvem der har timer til overs fra hvornår. (Hvis man f.eks ikke kan komme til ridning en dag i oktober, skal erstatningtimen for denne dag forelægge i oktober måned også).

Ved længere ferier i perioden udenfor skolernes sommerferie, kan der laves særlige aftaler med ens ridelærer om at få forflyttet de tabte timer til en anden måned. Bemærk her, at det ikke er muligt at undgå betaling grundet ferie.

I er meget velkomne til at tage fat i en medarbejde i klubben, hvis der er spørgsmål o